Werkplaats

Bij Autobedrijf J. Kroeze kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Dit geldt ook voor bedrijfswagens (tot 3500kg), campers en lease auto's. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een goed en eerlijk advies.  Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw auto in topconditie
Regelmatig onderhoud aan uw auto verlengt de levensduur en verhoogt de restwaarde van uw auto. Wij beschikken over alle middelen en kennis om uw auto in perfecte conditie te krijgen en houden. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud & reparaties
  • Aircoservice r134a en r1234yf
  • Bandenwissel
  • Zomer- en wintercheck
  • Storingsdiagnose

 

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld APK, onderhoud of een bandenwissel? Neem dan telefonisch contact met ons op of plan online uw afspraak in.

Werkplaats Autobedrijf J. Kroeze

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bij onderhoud stellen wij bovendien een leenauto of ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel.

Haal- en brengservice in Noord-Sleen
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.